[Xerte] scorm object white screen

RonM ronm at mitchellmedia.co.uk
Thu Feb 11 14:28:19 GMT 2010

If you mean scormRLO.htm - same thing after dismissing the LMS messages
flash of interface but then white screen. If I view via index.htm it works


However I've tried another LO I created previously for testing Scorm and
that works fine via scromRLO.htm in the browser. 


It's all very odd but I'm having to park it for now and revisit later.


I could send you the zip that someone sent me off-list if you'd like?





From: xerte-bounces at lists.nottingham.ac.uk
[mailto:xerte-bounces at lists.nottingham.ac.uk] On Behalf Of Patrick Lockley
Sent: 11 February 2010 14:00
To: Xerte discussion list
Subject: RE: [Xerte] scorm object white screen


If you open the scorm zip in a web browser what happens?


From: xerte-bounces at lists.nottingham.ac.uk
[mailto:xerte-bounces at lists.nottingham.ac.uk] On Behalf Of RonM
Sent: 11 February 2010 13:26
To: 'Xerte discussion list'
Subject: [Xerte] scorm object white screen


Hi all

This is just a quick question to identify if this is a known issue and if
there's a known solution. I say this because I don't have time to thoroughly
test at the moment so just checking if it's been discussed/resolved before.


I received a request about scorm LO's exported from XOT or Xerte and
imported into Moodle flashing the main interface and then ending with a
white screen not the main content. I've seen this before and thought it was
to do with not puplishing before exporting but have just tried that with a
file received and getting the same problem even after publishing.


I've just tried the same LO with the scorm test suite and get the same thing
so that appears to rule out moodle being the cause.


So is the intermittent cause of this known?



-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://lists.nottingham.ac.uk/pipermail/xerte/attachments/20100211/5cd9811e/attachment.html

More information about the Xerte mailing list